Download Lagu Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe Mp3

Download Lagu Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe

Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe


Listen: 115

Release Date: 04 March 2020


Deskripsi:

Title: Tak Lalekne Kowe
Contributing Artist: Irenne Ghea
Album: Tak Lalekne Kowe – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilio tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati
piye kabarmu saiki
opo isih kelingan kowe ngelarani
kadung jeru diriku mencintai

dirimu sepenuh hati sepenuh cinta
tapi mengapa kau pergi
raiso nompo anane, nompo kahananku
sing ora sebanding karo kowe

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

lilo tak lilakne yen pancen iki dalane
kudu pepisahan karo kowe
lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati
mergo saiki aku wis oleh ganti

Sumber Lagu: Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe
Keyword: Download Irenne Ghea – Tak Lalekne Kowe Mp3, Lirik lagu Tak Lalekne Kowe - Irenne Ghea, Download mp3 Irenne Ghea - Tak Lalekne Kowe gratis, Kumpulan lagu Irenne Ghea terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home