Download Lagu Happy Asmara – Dewe Wani Mp3

Download Lagu Happy Asmara – Dewe Wani

Happy Asmara – Dewe Wani


Listen: 219

Release Date: 04 March 2020


Deskripsi:

Title: Dewe Wani
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Dewe Wani – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Dewe Wani

Bingung aku kudu pie 
Merjuangke kowe sing pasti akhire 
Amung pepisahan 
Mergo sadar aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Tenan opo sing tak roso 
Kepenggak wongtuomu ora setuju 
Dewe bebarengan 
Mergo ngerti aku aku iki sopo 
Ora nduwe opo opo

Umpomo diteruske malah aku loro Dewe 
Yen tak ikhlaske  aku iseh sayang 

Reff:
Selawase Sliramu neng ati 
Snadyan aku iki ngerti ora iso dadi siji 
Tak lakoni kanthi kuat ati 
Siso uripku iki tak pasrahke marang Gusti 
Aku Dewe wani

*Terjemahan Lagu Dewe Wani :

Bingung aku harus bagaimana
Memperjuangkan kamu yang pasti akhirnya
Hanya Perpisahan
Karna aku sadar aku siapa 
Tidak punya apa – apa

Benar apa yang aku rasa
Tidak direstui orang tuamu tidak setuju
Kita bersama
Karna aku tahu aku siapa
Tidak punya apa – apa

Saumpama lanjutkan aku sendiri yang sakit
Kalau aku ikhlaskan aku masih sayang

Reff:
Selamanya kamu dihati
Walaupun aku mengerti tidak bisa bersatu
Aku lakukan sekuat hati
Sisa hidupku ini ku pasrahkan kepada Tuhan
Aku Berani Sendiri

Sumber Lagu: Happy Asmara – Dewe Wani
Keyword: Download Happy Asmara – Dewe Wani Mp3, Lirik lagu Dewe Wani - Happy Asmara, Download mp3 Happy Asmara - Dewe Wani gratis, Kumpulan lagu Happy Asmara terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home