Download Lagu Happy Asmara – Wirang Mp3

Download Lagu Happy Asmara – Wirang

Happy Asmara – Wirang


Listen: 107

Release Date: 04 March 2020


Deskripsi:

Title: Wirang
Contributing Artist: Happy Asmara
Album: Wirang – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Happy Asmara – Wirang

perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngeti crito
yen kowe nandur tresno
wes suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakkan aku
mbok sanding wong liyo

wes cukup sakmene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku


perih ning njeroning dodo
mergo wes ono wong liyo
mbok duweni tresno anyar
lan mbok jalin asmoro    

tenane aku ra ngiro
mergo lagi ngerti crito
yen kowe nandur tresno
ws suwe marang wong liyo

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo        

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo        

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku 

wes cukup anggonku yen kowe tak tresno
nanging tego kau campakan aku
mbok sanding wong liyo        

wes cukup semene
tak lilo lungomu
tiwas amung nambai wirang tresnaku 
tiwas amung nambai wirang tresnaku

Sumber Lagu: Happy Asmara – Wirang
Keyword: Download Happy Asmara – Wirang Mp3, Lirik lagu Wirang - Happy Asmara, Download mp3 Happy Asmara - Wirang gratis, Kumpulan lagu Happy Asmara terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home