Download Lagu Pakle – Brambang Kleru Mrico Mp3

Download Lagu Pakle – Brambang Kleru Mrico

Pakle – Brambang Kleru Mrico


Listen: 187

Release Date: 04 March 2020


Deskripsi:

Title: Brambang Kleru Mrico
Contributing Artist: Pakle
Album: Brambang Kleru Mrico – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Pakle – Brambang Kleru Mrico

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Sudah lama ku simpan perasaan
Walau kita hanya sebatas teman
Kuberanikan diri say I Love You
Maukah kau menjadi kekasihku

Tapi ternyata semua sia sia
Bulan depan kowe nikahan

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Wis tak rewangi kerjo nguli awan bengi
Kerjo lembur demi sang pujaan hati ben gage gage rabi
Tak tukokke mas kawine tak cetakke undangane
Tak siapke gedunge sak janur kuninge

Mak jenthit lololobah wong mati ora obah
Jebul seprono seprene mikirmu jik koyo bocah
Jarene pengen dewe nguyak kabeh impene
Jebul mburi mburine rabi karo liyane

Tapi ternyata semua sia sia
Bulan depan kowe nikahan

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Niat tuku brambang malah kleru mrico
Wis kebacut sayang gur di anggep konco
Sing tak gemateni saiki wis rabi
Yowis tak trimo aku rabi keri

Sumber Lagu: Pakle – Brambang Kleru Mrico
Keyword: Download Pakle – Brambang Kleru Mrico Mp3, Lirik lagu Brambang Kleru Mrico - Pakle, Download mp3 Pakle - Brambang Kleru Mrico gratis, Kumpulan lagu Pakle terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home