Download Lagu Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar Mp3

Download Lagu Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar

Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar


Listen: 363

Release Date: 05 March 2020


Deskripsi:

Title: Treteg Kelutan Papar
Contributing Artist: Nella Kharisma
Album: Treteg Kelutan Papar – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar

Aku tansah ngugemi
Opo sing dadi uni
Snajan semene suwene
Aku ngenteni pungkasane janji

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Saben kowe tk takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Sumber Lagu: Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar
Keyword: Download Nella Kharisma – Treteg Kelutan Papar Mp3, Lirik lagu Treteg Kelutan Papar - Nella Kharisma, Download mp3 Nella Kharisma - Treteg Kelutan Papar gratis, Kumpulan lagu Nella Kharisma terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home