Download Lagu Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We Mp3

Download Lagu Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We

Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We


Listen: 122

Release Date: 06 March 2020


Deskripsi:

Title: ASW Aku Sayang We
Contributing Artist: Irenne Ghea
Album: ASW Aku Sayang We – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We

ASW (Aku Sayang Kowe)

Atiku kadung jeru karo kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Rasane jero ati kudu nangis
Perih batinku kelingan koyok di iris iris
Kowe tego nggowo tresno
kowe lungo ninggal loro
ra mikir atiku dadi korban cintamu

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liyane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Sumber Lagu: Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We
Keyword: Download Irenne Ghea – ASW Aku Sayang We Mp3, Lirik lagu ASW Aku Sayang We - Irenne Ghea, Download mp3 Irenne Ghea - ASW Aku Sayang We gratis, Kumpulan lagu Irenne Ghea terlengkap, Gudang Lagu Dangdut

Home