Download Lagu Dwi Putra – Ati Sing Liyo Mp3

Download Lagu Dwi Putra – Ati Sing Liyo

Dwi Putra – Ati Sing Liyo


Listen: 231

Release Date: 07 March 2020


Deskripsi:

Title: Ati Sing Liyo
Contributing Artist: Dwi Putra
Album: Ati Sing Liyo – Single
Year: 2020
Type of file: Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Lirik Dwi Putra – Ati Sing Liyo

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:

Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

netes iluh ning pipiku
sing deres mili iki
mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e

Sumber Lagu: Dwi Putra – Ati Sing Liyo
Keyword: Download Dwi Putra – Ati Sing Liyo Mp3, Lirik lagu Ati Sing Liyo - Dwi Putra, Download mp3 Dwi Putra - Ati Sing Liyo gratis, Kumpulan lagu Dwi Putra terlengkap, Gudang Lagu Indonesia

Home